Bezoekje aan onze boxers gebracht? laat dan een berichtje achter

Belangstelling voor een pu:0651932614

Commentaren: 10
 • #10

  Fam veenstra (zaterdag, 02 november 2019 16:48)

  Wij marc en ellen zijn benieuwd of er nog boxers zijn uit het nest met de Peter W. Wij hebben witney om gedoopt in Mika toentertijd omdat ze wit is en ondertussen 10 jaar oud.

 • #9

  Arlinde Kieft (zondag, 18 augustus 2019 22:32)

  Hoi,ik zo graag met jullie in contact komen, we zijn op zoek naar een boxerpup en ik hoorde dat jullie een nestje verwachten? Ik kan jullie contactgegevens niet op de site vinden, vandaar deze weg. Groetjes, Arlinde Kieft

 • #8

  libert simon (zondag, 18 augustus 2019 20:23)

  Hallo,

  Aangezien ik geen contact gegevens op jullie website vind, contacteer ik jullie via deze weg.
  Eerst wil ik mezelf even voorstellen, ik ben simon, en woon samen met mijn vrouw in een rijhuis met een redelijke tuin en onze boston terrier in kortrijk, belgië. We hebben helaas vrij recent onze trouwe loebas, borre, een boxer, moeten laten inslapen. Hij had, ondanks wat hartproblemen, waar hij dan ook medicatie voor kreeg, de leeftijd van twaalf bereikt. Superveel boxerervaring heb ik dus niet. Maar wel 12 jaar een boxer gehad. Het is ook zo dat ik in september de opleiding hondeninstructeur start, waardoor ik nog heel wat theoretische en praktische kennis zal opdoen betreffende hondengedrag. Een hond, en een boxer in het bijzonder, was eigenlijk altijd al een jeugddroom. En borre heeft de liefde voor het ras alleen maar doen groeien. Een beetje koppig, zot en speels, toch ook wat waaks en vooral heel eerlijk. Als hij goed gezind was liet hij dat merken, maar evengoed als hij humeurig was (hij kon soms een uur aan een stuk gewoon zijn rug draaien naar mij, als hij onder zijn voeten had gekregen). Ondanks het verdriet dat er nog altijd is, willen we wel graag weer een boxer in ons leven. Jullie visie spreekt me wel aan, uit nieuwsgierigheid heb ik eens gekeken wat jullie schreven over opvoeding en socialisatie. En was ik las over het slapen vond ik heel goed. Want in heel veel boeken lees je dat je ze beter meteen laat slapen in hun kennel. Wel dat heb ik met borre dus ook niet gedaan, om exact dezelfde reden: hem weghalen uit zijn vertrouwde omgeving, weg van zijn broertjes en zusjes is eigenlijk een klein traumatje. Dus ik heb hem ook de eerste maanden dicht bij mij laten slapen. Achteraf heeft hij hem heel gemakkelijk kunnen aanpassen aan zijn nieuwe slaapplaats, de living (hij had zelf de keuze, een knusse mand, of de zetel). Ik bedoel maar, boeken en theoretische kennis kunnen handig zijn, maar ik volg toch ook altijd grotendeels mijn gevoel en intuitië. Ik zou nog heel wat kunnen schrijven over mezelf, maar misschien hebben jullie wel enkele vragen voor mijn? Je kan ons (mij en mijn vrouw) contacteren op elketje_2@hotmail.com

 • #7

  Karin Soeters (vrijdag, 05 juli 2019 20:40)

  Ik zou graag met u in contact komen echter vind ik de contactgegevens niet op de site(?).

 • #6

  Fam. van Gemert (maandag, 06 augustus 2018 13:24)

  Ik heb net uw site bezocht, wij zijn serieus van plan om weer een boxer pup in huis te nemen, onze boxer Cenna moeten wij helaas alweer 3 jaar missen ze is 11 jaar geworden, voor onze Cenna hadden wij onze eerste boxer Tibo, ook hij had de respectabele leeftijd van 12 jaar.
  We hebben zoveel plezier met ze gehad, ze voelde ons aan, als onze kinderen verdrietig waren kwam onze Cenna ze troosten.
  Nu 3 jaar zonder een hond willen we weer een boxer in huis.
  Nogmaals complimenten voor de site en jullie pracht honden!
  We nemen zeker contact!

 • #5

  Stolle Bernd (maandag, 18 juni 2018 00:48)

  Hallo Boxerkennel van Numado, wir haben heute ihre Boxerhomepage besucht und wollten nicht gehen ohne eine Spur zu hinterlassen. Eine schöne & informative Seite, schöne Hunde durften wir sehen. Wir wünschen ihnen weiterhin viel Spass und Erfolg bei der Zucht. Es grüßen sie die Boxer von der Malchower Aue & ihre Leut`Bernd u. Irene Stolle, oder besuchen sie uns doch auch mal. http://www.von-der-malchower-aue.de

 • #4

  Carla van Schaick (dinsdag, 27 maart 2018 19:57)

  Hallo
  Vandaag is onze boxer Zenna (Zenith) alweer 7 jaar.
  Elke dag is een feestje met Zen, we genieten van de lange wandelingen en gewoon het heerlijke boxer gedrag.

 • #3

  Evelien van Zanden (zaterdag, 17 februari 2018 20:56)

  Ik wil u laten weten dat wij per vandaag een boxer, gefokt in uw kennel hebben overgenomen. Het is Maxim, geboren 25-5-2013. Het zal u verheugen dat hij vanaf vandaag gewoon een huishondhond is en geen kennelhond.

 • #2

  Theo goudswaard (vrijdag, 31 maart 2017 09:46)

  U heeft een hele mooie website,compliment daarvoor.Wij zijn varend op de binnenvaart. we hebben circa 20 jaar geleden een boxer gehad "Nora "en natuurlijk er heel veel plezier aan beleefd.In die tijd voeren we veel in Duitsland en heb ik bij een Duitse kennel onze Nora gekocht, met papieren. De kennel hete von Plauersee.
  Als ik naar uw foto`s kijk word ik weer weemoedig en komen leuke herinneringen boven.
  Met vriendelijke groet,
  Theo Goudswaard

 • #1

  pricilla kraft (donderdag, 09 maart 2017 11:50)

  Hallo allemaal!!

  Hier even een kleine update over Tyrah (jenifer).
  Het gaat echt super goed met haar!! Ook gaat t goed hier met de kleintjes (de chihuahuas). We zijn ook bezig met puppycursus dat doet ze het fantastisch! Ze luistert ook gewoon zo goed! Voordat we begonnen met puppycursus jad ik dr al geleerd dat ze moest gaan zitten enz.Op de laatste foto zie je d'r ook met onze kleinste chihuahua op de trap dat is echt d'r maatje daar doet ze alles mee!

  Ik stuur ook even wat foto's mee want die heb ik laten maken van d'r toen er sneeuw was gevallen denk misschien vinden jullie het leuk om die te zien.

  Ik/wij zijn nog super blij met haar!! We hadden ons geen betere hond kunnen wensen!!

  Groetjes Priscilla en Tyrah

Commentaren: 27 (Discussie gesloten)
 • #27

  Anita (zondag, 19 juni 2016 12:55)

  Nog eens een kijkje genomen op je website,op zoek achter een reu voor mijn teefje Kinga,ben op zoek achter een gele maar jouw gele heeft een beetje te veel wit voor mijn teefje denk ik.Voor de rest super foto s van super honden,maar zo kennen we jouw he boxergroetjes vanuit Tremelo.Anita - Boxerkennel van t Nassohof

 • #26

  Marina en Peter (dinsdag, 22 maart 2016 08:57)

  Hallo Jan en Sjannie,
  Regelmatig bezoek ik nog jullie website en kan daar dan echt van genieten. Wat een prachtige boxers. Ismo en Gina zijn alweer bijna 10 en 8 jaar, een beetje grijs en een beetje meer grijs, maar nog steeds actief en vol energie. Sinds anderhalf jaar hebben ze gezelschap van ons kleinkind en dat gaat allemaal zo goed samen. Echt geweldig om te zien hoe een oudere boxer zich aanpast naar zo'n klein mensenkind.
  Groetjes, Peter en Marina en een dikke poot van Ismo en Gina

 • #25

  Lien en André, (vrijdag, 22 januari 2016 14:09)

  Erg blij zijn wij meg Trix (Donna)
  Op 1 januari 2016 hebben we haar opgehaald.
  Het is een geweldig dier!
  Luna van 9 jaar, ook een boxer is erg blij met haar!
  Ik weet niet hoe ik een foto kan toevoegen...

 • #24

  Knut (vrijdag, 15 januari 2016 18:28)

  Vanmiddag BRANCHO (elko) op gehaald. Een beetje onrustig van alle nieuwe indrukken.
  Dankzij de mand direct vrijwillig de Bench in

 • #23

  Knut (zondag, 27 december 2015)

  Vandaag bij Sjannie en Jan geweest. Een grote verbazing staat een container op de oprit. Komt Sjannie naar buiten met vraag hadden wij een afspraak? Blijkt dat zij brand gehad hebben. Alle honden en poezen maken het goed. Het woongemeente is een zwarte bende. Zo wil je het nieuwe jaar niet ingaan. Sterkte de komende weken.

 • #22

  Edwin (vrijdag, 18 december 2015 14:52)

  Sydney is sinds zondag bij ons, 6 maandjes oud en keurig opgevoed door de vorige eigenaar. We zijn weg van haar, wat is ze braaf en wat kan zal al goed luisteren. Heerlijk maatje voor ons gezin! Bedankt Jan.

 • #21

  Knut (maandag, 07 december 2015 16:39)

  Gisteren voor de tweede keer naar Brabant gereden voor een bezoek aan Jan en Sjannie. Zo het in wel lukken een witte boxer te bemachtigen en. Ja als een verlaat Sinterklaascadeau of een vroeg kerstcadeau een witte boxer gekocht.

 • #20

  eveline wieffering (zondag, 25 oktober 2015 06:50)

  Hallo Sjannie en Jan
  Kwam toevallig jullie site weer tegen
  wij hebben ruim 10 jaar geleden een pup bij jullie gekocht
  wij hebben hem Worf genoemd, maar was door jullie Hielke genoemd
  Wilde jullie zeggen dat dat we nog steeds enorm van hem genieten, is ook nog redelijk gezond en nog steeds heerlijk speels
  Dank jullie wel voor deze fantastische mooie en lieve hond!!
  Groetjes Eveline en John uit Amsterdam

 • #19

  Cis van Roekel (zaterdag, 11 juli 2015 08:21)

  gefeliciteerd met jullie pupe kinderen

 • #18

  fam hage (donderdag, 02 juli 2015 20:22)

  Even een berichtje over cassandra en nadia . Nadia is vandaag 2 geworden en cassie 2 jaar bij ons. Met beide meiden gast het goed. Samen gezellig mee op vakantie geweest. Nadia wil graag de baas zijn maar dat pikt cassandra niet. Ee zijn nog steeds blij met de twee en genieten iedere dag van de gezelligheid en drukte. Groetjes de fam hage

 • #17

  Hyning (vrijdag, 19 juni 2015 11:25)

  hebben wij een dag gehad om nooit te vergeten. Liefde, geluk, vreugde en emotie…alles was terug te vinden! Wij willen je dan ook enorm bedanken voor de prettige samenwerking en zagen het als een voorrecht jou als ambtenaar te hebben.Groeten,Roy & Janine

 • #16

  fam Kempe (vrijdag, 15 mei 2015 12:48)

  Hallo,  Onze Dokus (bij jullie Pronto) is al een flinke hond geworden.

  We zijn trots en blij met hem!

  Fijn dat we bij jullie uit een nestje mochten uitzoeken!
  Groeten,
  Joes en Hans Kempe,

  Lieshout.

 • #15

  Tim en Masha Bogaart (zondag, 19 april 2015 20:55)

  Hoi Sjannie en Jan,

  Vandaag mochten we een kijkje nemen bij jullie prachtige huis en kennis mogen maken met Fatima en Godo. Wat een mooie, lieve en gezellige honden.
  We kijken er erg naar uit om over een paar weken onze nieuwe hond bij jullie te komen begroeten.

  Bedankt voor de gastvrijheid vandaag en tot over een paar weken.

 • #14

  Debby en Ron Jongen (woensdag, 25 februari 2015 08:58)

  Hieperdepiep hoera!
  Hartelijk gefeliciteerd S-nest! Onze (Sientje)Babs is vandaag 1jaar geworden.
  Dat er nog maar heel veel gezonde jaren mogen volgen, voor het hele S-nest!

  Dikke knuffel van ons en een natte hondenpoep van Babs

 • #13

  Jolanda Quintus (woensdag, 04 februari 2015 22:09)

  Hallo Sjannie en Jan, ik kom nog regelmatig op jullie site. Nu las ik in het gastenboek een berichtje over Tommy en uitlaatservice Snuffel. Is er nog een Numado telg in Zeist?!!!! Misschien vindt de fam. Van Have het leuk een keer samen te wandelen en onze knapperts te bewonderen.
  Met Pebbels gaat alles goed, ze eet inmiddels als een dijkwerker!!
  groetjes Jolanda

 • #12

  Nelly Jacobs (zondag, 01 februari 2015 13:23)

  Goede dag Sjan en Jan,
  Onze Ferry begint hier al aardig te wennen en wij aan hem, het is een hele andere hond dan onze Xavi, maar hij is heel lief en een echte knuffelkont. We genieten volop van hem.
  Groetjes,
  Nelly

 • #11

  Familie van der Have (woensdag, 14 januari 2015 08:49)

  Hallo Sjannie en Jan, Even een berichtje over Tommy, Umberto van Numado. Het gaat heel goed met hem. Hij groeit maar door en hij bruist van de energie. Hij is erg lief en ondeugend. Soms is er wel eens een dag dat wij het te druk hebben. Dan mag hij een paar uur mee met andere honden. Dat gaat heel goed. En ook daar vinden ze hem een knapperd. Er staan mooie foto's op https://www.facebook.com/pages/Uitlaatservice-Snuffel/1477330812492657?ref=ts&fref=ts Groetjes, Anke en Piet

 • #10

  Familie verweijd (donderdag, 25 december 2014 13:43)

  Vandaag Numado Boxers Rademakers bezocht. Wat een "warme" plek voor boxers. Ook geconfronteerd met het gevoel een hond te missen en wat daaraan te doen.
  Wil ik eigenlijk wel rustig mijn krantje lezen of ......

 • #9

  Peter Jager (donderdag, 25 december 2014 13:16)

  Een groot verantwoordelijkheidsbesef bij de fokker doet mij goed. Goed dat er altijd achtervang is. Mochten wij weer een boxer gaan verwelkomen hebben wij nu een goed adres. Prima site, complimenten!

 • #8

  sylvia (zaterdag, 20 december 2014 00:54)

  Ik heb uw site gezien en met plezier maar ook een traan. Ik heb ook een boxerdame van 7 jaar en ik heb ook inmiddels helaas afscheid moeten nemen van 2 geweldige maatjes. Vandaar die traan, omdat het nooit leuk is om je boxer te moeten verliezen. Maar ik wilde u zeggen dat ik uw site heel leuk vind om te bekijken. Ik vroeg me alleen af of u de reu van 9 maanden nog heeft en daar kon ik geen info over vinden. Daar was ik wel benieuwd naar. Mvg sylvia

 • #7

  Ilse Arends-Peeters (donderdag, 11 december 2014 18:35)

  Wat een leuke site!
  Onze boxer Diesel is op 1 oktober 2014 helaas op 12-jarige leeftijd overleden. Het gemis is groot. De verliefdheid op het ras Boxer groeit met de dag ;-).
  Hopelijk zullen we in het najaar van 2015 ons gezinnetje verrijken met een nieuw boxerleventje in huize Arends.
  Tot die tijd zal ik geregeld jullie mooie site bekijken en genieten van al het boxerplezier.

 • #6

  Connie & Jean (woensdag, 10 december 2014 22:29)

  Hallo Sjannie en Jan,

  Bijgaand een kleine update van Tayko (Timo): hij is nu weer even in Nederland, maar mist wel de ruimte in Frankrijk. Hij kan daar zoveel meer van zijn energie kwijt. Hij groeit goed is net door de dierenarts tot "Hollands welvaren" bestempeld en is volop aan het puberen. Kortom een handvol hond. Ik stuur wat foto's per mail zodat jullie ook zelf kunnen aanschouwen wat een plaatje Tayko is.

 • #5

  Anne martin (dinsdag, 09 december 2014 07:51)

  Hallo Jan en Sjannie,

  Hier een paar foto's van Zoe (Vanessa) we zijn er super trost op en konden het ook niet laten ze met jullie te delen. Het gaat goed met Zoe ze groeit nog steeds ontzettend hard en zit vol boxer energie wat ontzetten gezellig is.

 • #4

  Debbie en Ron (maandag, 08 december 2014 23:35)

  Wat een leuke Paas-foto's op jullie site! We hopen binnenkort een pup van jullie te krijgen, zodat wij volgend jaar de Paas-dagen ook weer gezellig met een boxer kunnen vieren.
  Vrolijk Paasfeest!
  ---

 • #3

  Niels en natalie (maandag, 08 december 2014 23:30)

  Hoi sjan en jan,
  >
  > Al weer een poos geleden maar we genieten nog volop van onze man. Chico (Plato van Numado) wordt nu bijna 6 en heeft nu al wat grijze haartjes op z'n snoet, wat vliegt de tijd. We zitten er aan te
  > denken om hem een soort van broertje te geven want hij geniet altijd van andere honden (helaas niet allemaal maar die anderen zijn dan ook helemaal niet aardig tegen mij) we weten alleen niet wanneer
  > we dit gaan doen en welk ras, het liefst weer een boxer natuurlijk!
  >
  > Groetjes uit Veldhoven

 • #2

  Familie Gorrissen (zaterdag, 06 december 2014 23:43)

  Eind september werd ons gezin verrijkt met deze geweldige kanjer Mex (Xandor van Numado). Na het verdrietige afscheid van onze geliefde Cas (ook een Numado-telg van oktober 2003) vlak voor de zomervakantie, was er na enkele maanden weer plaats voor een nieuwe boxer. Mex heeft zijn plekje in ons gezin gevonden en geniet van de drukte met 3 kinderen en neemt overdag zijn rust als de kinderen naar school zijn. Hij is na 2 maanden niet meer weg te denken uit ons gezin. Familie Gorissen-Moonen

 • #1

  j.van Meel (zaterdag, 06 december 2014 21:43)

  hallo Sjan,

  Heel leuk die pups van Nox en Zakira